Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 30, 2011 in Boeken, Politiek, Zonder categorie | 0 comments

Filosoof Rob Riemen: Wilders is een fascist

Een zuiver en inhoudelijk debat, kom daar tegenwoordig nog maar eens om lijkt het wel. Arthur haalde gisteren in onze radiouitzending onderstaande Nieuwsuurdiscussie aan. Hierin kruisen Rob Riemen en Arend Jan Boekestijn de degens. Dit naar aanleiding van De Eeuwige Terugkeer van het Fascisme, een boek van eerstgenoemde. Over de inhoud van het debat valt veel te zeggen, maar ik was blij dat het überhaupt een keer inhoud hád. Op de site van Riemen zijn overigens tal van interviews te vinden. Meer dan interessant leesvoer.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This