Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 1, 2011 in Innovatie, Internet, Netneutraliteit, Politiek, Privacy, Technologie | 0 comments

Veilig achter de muur van Protect IP

Het is de meest recente truc om piraterij tegen te gaan: Protect IP. Of, wanneer je behoefte hebt aan een hele mond vol, Preventing Real Online Threats to Economic Creativity and Theft of Intellectual Property. Een blik op de ondersteuners en tegenstanders van het voorstel, dat momenteel bij het Amerikaanse Congres ligt, geeft aan uit welke koker het komt. In onderstaande video van Kirby Ferguson wordt duidelijk wat de verlammende werking op het vrije internet zou zijn mocht Protect IP worden aangenomen.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bieber’s nageslacht loopt rondjes om wet die fundamenten van web aantast at Muziek & de bibliotheek - [...] van het Amerikaanse Congres vergaande anti-piraterijwetgeving te realiseren. Eerder besteedde ik aandacht aan Protect IP, product van de Senaat.…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This