Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 7, 2016 in Bibliotheek, Digitale fabricage, FabLab, Maken, Mediawijsheid, Onderwijs, Uitgelicht | 4 comments

Presentatie over jongeren en makerscultuur bij uitreiking Kinder Media Awards 2016

Presentatie over jongeren en makerscultuur bij uitreiking Kinder Media Awards 2016

Enkele weken geleden werd ik benaderd door Remco Pijpers van Kennisnet. Hij vroeg me of ik bij de jaarlijkse uitreiking van de Kinder Media Awards een verhaal wilde vertellen over jongeren en nieuwe maaktechologie en makerscultuur. Daarop kon ik natuurlijk alleen maar ja zeggen. Hieronder de slides ervan.

Naast mij gaf nog een aantal andere sprekers een presentatie, waarbij ik vooral van het verhaal van Anne Peetoom onder de indruk was. Zij sprak over The Internet of Toys en het privacyvraagstuk dat onlosmakelijk is verbonden met ‘slim’ speelgoed. Prikkelend en inspirerend!

4 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Een cadeautje: meewerken aan een prachtige editie TEDxFryslân 2016 | Rafelranden - […] leerde ik kennen bij een event van Mediawijzer.net, waarbij we allebei een presentatie gaven. Haar verhaal aldaar over het…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This