Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 23, 2015 in Beste Bibliothecaris 2015, Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Innovatie, Mediawijsheid | 2 comments

“Je bent veel relevanter dan je denkt”

“Je bent veel relevanter dan je denkt”

Eind 2014 verscheen de Innovatieagenda van het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken. Samen met andere projectleiders van bibliotheekvernieuwingsprojecten had ik de eer hierin geportretteerd te worden. In het kader van de verkiezing van Beste Bibliothecaris 2015 een mooi moment om dat interview nog eens naar voren te halen.

Als we niet door Friesland rijden, bezoeken we scholen, festivals, symposia en collega-bibliotheken in het land. Wij willen dit uitdragen. Daarom kiezen we het offensief, trekken we erop uit. Achter het FabLab zitten ideeën van open source, van kennisdeling en van de verbeelding aan de macht. Die waarden komen wat mij betreft naadloos overeen met die van de bieb!

De volledige Innovatieagenda vinden jullie hier.

Innovatieagenda Fab the Library! by Jeroen de Boer

2 Comments

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This