Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 4, 2015 in Bibliotheek, Boeken, Digitale fabricage, FabLab, Maken, Onderwijs, Technologie, Uitgelicht | 7 comments

Boek Makerspaces in Libraries verschenen!

Boek Makerspaces in Libraries verschenen!

Afgelopen jaar werkte ik samen met mijn Amerikaanse collega Terri Willingham aan het boek Makerspaces in Libraries. Wij werden hiervoor benaderd door Ellyssa Kroski. Zij kwam op mijn spoor door een Skype-presentatie vanuit de FryskLab-truck die ik gaf voor Computers in Libraries (Washington, 2014). Ellyssa verzorgde voor uitgever Rowman & Littlefield de redactionele begeleiding van de reeks Library Technology Essentials waarvan ook ons boek deel uitmaakt.

Van de week is Makerspaces in Libraries uitgekomen en belandden ook een aantal exemplaren op mijn deurmat. Geweldig! Naar alle waarschijnlijkheid verzorgen Terri en ik begin oktober een webinar voor Library Journal. Daarnaast ben ik erin geïnteresseerd ook een Nederlandstalige versie te schrijven. Eventuele suggesties voor uitgevers zijn daarom van harte welkom.

En de eerste mooie recensie is al verschenen!

2015-09-01 08.40.39 HDR

2015-09-01 08.39.51 HDR

2015-09-01 08.41.45 HDR

2015-09-01 08.38.58 HDR

7 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. ‘Learning through Makerspaces’: workshop bij de Europese Commissie | Rafelranden - […] de Europese Commissie. Ik werd ervoor benaderd door een medewerker van de afdeling die mijn boek Makerspaces in Libraries…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This