Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 3, 2015 in Bibliotheek, Digitale fabricage, FabLab, FryskLab, Innovatie, Maken | 1 comment

Skypepresentatie voor groep medewerkers Internationale Rode Kruis

Skypepresentatie voor groep medewerkers Internationale Rode Kruis

Eigenlijk zou de sessie gisteren plaatsvinden, live vanuit een snikhete FryskLab-bus in Maastricht waar we deel uitmaakten van het IASL2015-programma. Niet de internetverbinding daar, maar de connectie bij Waag Amsterdam gooide echter roet in het eten.

Daarom vanmorgen de tweede poging, comfortabel vanuit huis. De presentatie voor medewerkers van het Internationale Rode Kruis maakte deel uit van een meerdaagse bootcamp bij Waag Society. Zij vroegen ons daaraan een bijdrage te leveren:

“Het Internationale Rode Kruis onderzoekt momenteel of de principes van open design toepasbaar zijn binnen de context van humanitaire acties. De inzet van Fab Lab machines en methodologie speelt daarbij een belangrijke rol. Vanuit Waag Society verzorgen wij volgende week een vijfdaagse bootcamp voor een team van Rode Kruis medewerkers, waarin wij met hen naar de toepassingsmogeliijkheden gaan kijken en vooral hands-on aan de slag gaan met het ontwikkelen van prototypes.

Om de deelnemers te inspireren, willen we graag enkele externe experts/sprekers uitnodigen. Zou jij meer kunnen vertellen over het mobiele fab lab en de inzet ervan?”

1 Comment

  1. RT @jtdeboer: Skypepresentatie voor groep medewerkers Internationale Rode Kruis: Eigenlijk zou de sessie gisteren plaatsvinden,… http://t.c…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This