Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 19, 2015 in Bibliotheek, Digitale fabricage, FabLab, FryskLab, Maken, Onderwijs, Open Data | 3 comments

Maar Jeroen, wat doen jullie nu allemaal met FryskLab?

Maar Jeroen, wat doen jullie nu allemaal met FryskLab?

Eerder deze week vroeg mijn manager Bert of ik ook in beeld kon brengen waarmee we nu allemaal bezig zijn binnen het project FryskLab. Ik vertelde hem namelijk over ons linked open data-project en voordat ik het wist schetste ik al beelden van de actualiteit en vergezichten die voor hem ietwat diffuus waren.

Linked open data: het is maar één van de vele dingen die we onder de vlag van FryskLab opzetten en uitvoeren, maar voor de buitenwacht dus wel eens wat ondoorzichtig. Vanuit de basis van kennisdeling en maken is namelijk ontzettend veel mogelijk en relevant, maar voor het publiek is de gele truck vanzelfsprekend het meest in het oog springend, dus bekend. Die inzet van de bus is echter maar het topje van de ijsberg.

Om aan het verzoek van Bert te voldoen besloot ik het project als geheel onder te brengen in een mindmap. Het is nog steeds onvolledig, maar dat betreft de details. In hoofdlijnen maakt het wel zichtbaar op welke terreinen we actief zijn: Bibliotheek, Onderwijs, Linked Open Data, Maakonderwijs, FabLab, Publicaties, Congressen en Symposia, Internationalisering en Maatwerk.

FryskLab mindmap

 

3 Comments

  1. RT @jtdeboer: Maar Jeroen, wat doen jullie nu allemaal met FryskLab?: Eerder deze week vroeg mijn manager Bert of ik ook in b […] http://t.…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This