Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 4, 2015 in FabLab, FryskLab, Maken, Onderwijs, Uitgelicht | 3 comments

‘The School Library Rocks’ – IASL 2015: de nieuwste trends en research gepresenteerd in Maastricht.

‘The School Library Rocks’ – IASL 2015: de nieuwste trends en research gepresenteerd in Maastricht.

Maastricht is dit jaar de locatie van de jaarlijkse IASL-conferentie. Dit jaar draagt het on- en offline congres (26 juni-3 juli) de naam ‘The School Library Rocks’.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de jaarlijkse IASL conferentie dat een online conferentie deel uit maakt van het totale programma. Deze bevat een selectie van de papers met de hoogste score in de beoordeling. Er zijn 23 papers gekozen: research- en professional papers. Daarnaast worden de openings- en de sluitingsceremonie en 5 keynotes opgenomen in de livestream.

Deelnemers aan de online conferentie hebben ook toegang tot de volledige proceedings van de conferentie.

De online conferentie is natuurlijk volgen via de livestream, maar alle sessies zijn ook nog tot 3 maanden (tot eind september) beschikbaar en open voor discussies met andere deelnemers en de presentatoren. Het online conferentieprogramma is beschikbaar op de website.

Dus wilt u worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen in het onderwijsbibliotheekwerk, kennis nemen van de nieuwste research op dit gebied en meediscussiëren en kunt u niet naar Maastricht komen? Dan is deelname aan de online conferentie een prima alternatief.

Natuurlijk kunt u ook nog steeds inschrijven voor de ‘live’ conferentie in Maastricht, zowel voor de hele conferentie of één of meer dagen.

Van harte aanbevolen!

3 Comments

  1. RT @jtdeboer: ‘The School Library Rocks’ – IASL 2015: de nieuwste trends en research gepresenteerd in Maastricht.: Maastricht is… http://t.…

  2. RT @jtdeboer: ‘The School Library Rocks’ – IASL 2015: de nieuwste trends en research gepresenteerd in Maastricht.: Maastricht is… http://t.…

  3. RT @jtdeboer: ‘The School Library Rocks’ – IASL 2015: de nieuwste trends en research gepresenteerd in Maastricht. | Rafelranden http://t.co…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This