Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 11, 2014 in Bibliotheek, Digitale fabricage, FabLab, FryskLab, Onderwijs, Politiek | 0 comments

Motie Makersonderwijs in Tweede Kamer aangenomen

Motie Makersonderwijs in Tweede Kamer aangenomen

De energie die sinds korte tijd losgekomen is rondom de makersbeweging en het onderwijs, resulterend in het Manifest Makersonderwijs, is ook in Den Haag doorgedrongen. De Motie Makersonderwijs, ingediend door Anne Wil Lucas (VVD) en Tanja Jadnanansing (PvdA), is vandaag aangenomen in de Tweede Kamer. Een heel belangrijke stap om tot een goede inbedding in het onderwijs te komen. En we zijn trots hierbij vanuit FryskLab (en daarmee de Bibliotheek) en FabLab Benelux een bijdrage te kunnen leveren.

Motie Van de Leden Jadnanansing en Lucas Over Makersonderwijs by Jeroen de Boer

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Maakonderwijs mag zich niet beperken tot ‘toppers’ | Rafelranden - […] moment dat maakonderwijs bij de landelijke politiek op de agenda kwam. Het resulteerde ook in een aangenomen motie in…
  2. Maakonderwijs mag zich niet beperken tot ‘toppers’ | Maker Education in Nederland - […] moment dat maakonderwijs bij de landelijke politiek op de agenda kwam. Het resulteerde ook in een aangenomen motie in…
  3. Mooi moment: Sander Dekker lanceert Platform Maker Education | Rafelranden - […] stelt. Deze bijdrage is een resultaat van het Manifest Makersonderwijs en de daaruit voortkomende Motie Makersonderwijs van Anne Wil…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This