Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 17, 2014 in Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Innovatie, Onderwijs, Politiek | 3 comments

Een compliment van de Ierse Minister van Onderwijs voor FryskLab

Een compliment van de Ierse Minister van Onderwijs voor FryskLab

Het was een zaterdag van aangename verrassingen. Allereerst  bereikte me via Twitter vanmiddag berichten dat FryskLab besproken werd op de conferentie 3D Camp, georganiseerd door de Universiteit van Limerick, Ierland. De aanleiding hiervoor was een voordracht van Elmine Wijnia die daarin FryskLab noemde. Het leidde onder andere tot deze tweet.

In bovenstaande tweet zag ik ook de naam van Ciarán Cannon staan. Die zei me tot dat moment niets, maar het bleek de Ierse Minister van Onderwijs te zijn. Ok dan! Om hem wat Engelstalige informatie over ons project te geven stuurde ik hem de link naar het FryskLabartikel op Medium. Hij reageerde daarop als volgt. Wauw!

 

3 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Werken aan FryskLab: euforie en slap gegooide dartpijltjes | Rafelranden - […] Kamerdebat over de Bibliotheekwet als voorbeeld van toonaangevende bibliotheekinnovatie en dat we een pluim kregen van de Ierse minster…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This