Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 7, 2013 in Internet, Politiek, Privacy, Technologie, Web | 0 comments

Naked Citizens: docu over de teloorgang van online privacy

Naked Citizens: docu over de teloorgang van online privacy

De Oostenrijkse publieke omroep ORF produceerde Naked Citizens, een documentaire waarin een aantal illustratieve privacycases de revue passeert. Zo wordt bijvoorbeeld het gebruik van bewakingscamera’s in Londen onder de loep genomen en vinden interviews plaats met Jacob Appelbaum, Birgitta Jónsdóttir en anderen.

De distributeur van Naked Citizens, Journeyman Pictures, heeft bovendien een aantal pivacygerelateerde documentaires in een Youtubeplaylist samengebracht. De moeite waard om eens de tijd voor te nemen.

 

Afbeelding: jordi.martorell via Compfight cc

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This