Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 5, 2012 in Auteursrecht, Innovatie, Internet, Netneutraliteit, Open Access, OpenBibliotheken, Politiek, Privacy, Social Media | 0 comments

OpenBibliotheken geeft een bloemetje aan Marietje Schaake #ACTA

OpenBibliotheken geeft een bloemetje aan Marietje Schaake #ACTA

Wat een goed idee van Rick Falkvinge, het sturen van een bos bloemen naar een Europarlementariër die een stem tegen ACTA uitbracht. Dat zijn er echter (gelukkig) heel erg veel, dus we (OpenBibliotheken) hebben onze keuze noodgedwongen beperkt tot het Nederlandse boegbeeld van de gefundeerde ACTA-kritiek: Marietje Schaake. Dankzij volksvertegenwoordigers als zij is de loop van ACTA door het Europese politieke systeem nooit naar de achtergrond verdwenen. Integendeel, onder andere de hoorzitting die zij organiseerde, heeft ongetwijfeld impact gehad op andere Europarlentariërs en commissieleden. De bloemen zijn dus onderweg Marietje en we hopen dat we niet de enige zijn!

Afbeelding: Jeff Kubina via Compfight cc

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This