Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 26, 2012 in Auteursrecht, Internet, Politiek | 0 comments

De echte kosten van piraterij

De echte kosten van piraterij

Het lijkt erop alsof er eindelijk serieus wordt gekeken naar de kosten die online piraterij met zich meebrengt. En dan blijkt de claim van de inkomstenderving zoals die door de entertainmentindustrie jarenlang werd opgegeven (en voor waar werd aangenomen) onjuist. Onderstaand een infographic, maar lees ook zeker The numbers behind the Copyright Math, al was het alleen maar om de week met een glimlach te beginnen.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This