Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 20, 2011 in Internet, Muziek, Politiek, Privacy, Technologie | 0 comments

Downloaders zijn terroristen

Downloaders zijn terroristen

Niet alleen de wereldeconomie is in gevaar door het downloaden van entertainmentcontent, ook levens staan op het spel. Volgens de Britse politie worden terroristen namelijk door hen gefinancierd. Mocht u ook zo’n potentieel gevaar kennen kunt u hier de gegevens doorgeven. Maar, zonder gekheid, dit is dus de wijze waarop zaken als bewaarplicht en dpi en in het zog daarvan downloadverbod en three strikes door onze ordebewakers over het voetlicht worden gebracht. De toon is gezet en die is heel erg laag.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This