Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 23, 2010 in Social Media | 0 comments

Grooven met een bonsai

Van het bestaan dacht ik wel te weten, maar een tweet van Maria Popova bracht me tot een echte kennismaking met de projecten van Diego Stocco. Zijn Music From A Bonsai is opmerkelijk, grappig en leidt bij mij tot de uiteindelijke vraag: zou het boompje dit ook voelen? Veel van zijn muziek is overigens te vinden op SoundCloud.

Diego Stocco – Music From A Bonsai from Diego Stocco on Vimeo.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Muziek van milk, linzen en waterballonnen at Muziek & de bibliotheek - [...] van geluidskunstenaar Diego Stocco kwam hier al eerder voorbij, maar hernieuwde aandacht is in dit geval zeker op z’n…
  2. Gramohanger: muziek van kleerhanger en grammofoon at Muziek & de bibliotheek - [...] objecten. Kijk en luister bijvoorbeeld maar eens naar de manier waarop hij een bonsaiboompje ‘bespeelt’. Met de Gramohanger wekt…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This