Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 14, 2015 in Bibliotheek, FryskLab, Uitgelicht | 0 comments

Bezoek van David Weinberger aan FryskLab

Bezoek van David Weinberger aan FryskLab

De Europese MakerTour die we momenteel ondernemen met FryskLab is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Heel erg waardevol vonden we echter het bezoek dat David Weinberger aan onze bus bracht. Als één van de voorname pleitbezorgers van de Bibliotheek-als-Platformbenadering is hij een grote inspiratie voor mij persoonlijk en voor het FryskLabproject als geheel.

De eerste keer was het weliswaar op ons vriendelijke verzoek, maar enkele uren later keerde hij terug, samen met Lucie Burgess van Bodleian Libraries (Oxford University). Dat was nét op het moment dat we onze eerste dag van de OCLC Conferentie afsloten met een Friese borrel. Daarvan nipten zij smaakvol een glaasje mee. Bijzonder om dat mee te mogen maken.

IMG_1936

IMG_1929

IMG_1942

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This