Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 2, 2014 in Bibliotheek, Digitale fabricage, FabLab, FryskLab, Innovatie, Onderwijs, Technologie | 0 comments

Anne Wil Lucas maakt zich sterk voor maakonderwijs en FryskLab binnen Techniekpact

Anne Wil Lucas maakt zich sterk voor maakonderwijs en FryskLab binnen Techniekpact

Gisteren vond in Den Haag het Algemeen Overleg Voortgangsrapportage Techniekpact plaats. VVD-kamerlid Anne Wil Lucas maakte zich daar onder meer sterk voor het ondersteunen van de makersbeweging en maakonderwijs vanuit het Techniekpact en roept op tot meer regie. In haar pleidooi mogen onder andere Arjan van der Meij van Fabklas en wij met FryskLab op mooie aandacht rekenen. Het spreekt voor zich dat we hiermee heel erg blij zijn.

Gisteren spraken wij (FryskLab) overigens met de noordelijke regio-coördinator van het Jet-Net netwerk, één van de onderdelen van het Platform Bètatechniek en de kans is groot dat wij partner in dit programma worden. Stapje voor stapje gaat het vooruit. Leren door te doen is daarmee ook kenmerkend voor onze zoektocht naar de juiste personen en instanties. Daar is niks mis mee, maar iets meer regie zou heel erg welkom zijn.

De tekst van Anne Wil Lucas, passages met FryskLab voor het gemak gearceerd:

Spreektekst Anne Wil Lucas AO Techniekpact by Jeroen de Boer

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This