Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 19, 2014 in FryskLab | 0 comments

Beppe in de bus

Beppe in de bus

Toegegeven: de voornaamste FryskLabdoelgroep bevindt zich in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Dat betekent echter geenszins dat we de hippe en vitale 87-jarige beppe* van Catrien de toegang tot onze bus ontzeggen. Integendeel natuurlijk! Met alle plezier vertelden Bertus en ik haar afgelopen vrijdag over het project. Daarbij hoorde natuurlijk ook een demonstratie van de 3D printer en de geprinte armband ging vanzelfsprekend mee naar huis.

*Fries voor oma, mochten jullie dat niet weten.

beps en jeroen

2014-08-15 12.17.42-2

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This