Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 15, 2014 in Bibliotheek, Design, FabLab, FryskLab, Onderwijs, Uitgelicht | 0 comments

De kop is er weer af!

De kop is er weer af!

Alsof er niets veranderd is: ondanks m’n officiële 32-urige werkweek gelijk weer minimaal 40 uur aan de slag. Een uitnodiging voor een presentatie op de OCLC Annual Global Conference in Florence (februari 2015), een mooi contact met het Britse Common Libraries, snode plannen met kompaan Keimpe de Heer en brainstormen over digitale fabricage op festivals. Plus in de aankomende maanden onder andere sessies bij Waag, Kennisnet en niet te vergeten het Uitfestival in Leeuwarden.

En vanmiddag, eveneens in Leeuwarden, een succesvolle FryskLabsessie met een aantal medewerkers van ROC Friese Poort. In het kader van een lustrum werden in Leeuwarden alle medewerkers ondergebracht bij een kleine 20 workshops en activiteiten. Die van ons (het maken van een bordspel) vond plaats bij het mooie bedrijf Mannen van Staal. Hieronder daarvan wat foto’s en nog veel meer hier.

De kop is er dus weer af!

IMG_9349 copy

IMG_9352 copy

IMG_9405 copy

IMG_9391 copy

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This