Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 26, 2014 in Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Innovatie, Mediawijsheid, Uitgelicht | 2 comments

Adrenaline: weekendje FryskLab

Adrenaline: weekendje FryskLab

Wow, wat een geweldig weekend hebben we achter de rug zeg. Op zaterdag stonden we met de bus op de Provinciale Bibliotheekdag in het Limburgse dorp Panningen, een dag later op de Culturele Zondagen in hartje Utrecht.

Hoewel het in Panningen onverwacht rustig was, zeker in contrast met Utrecht de volgende dag, was het wel een geslaagde sessie. Dit niet in het laatst omdat we nu wat tijd hadden om te experimenteren met het laseren van koekjes. De resultaten daarvan waren heel behoorlijk en smakelijk bovendien. Ook deden we wat interessante onderwijs- en bibliotheekcontacten op, dus wie weet wat daar uit voortkomt.

De Culturele Zondagen in Utrecht was een gigantisch succes. Van 12.00 tot 18.00 was de bus zonder uitzondering uitermate goed bezocht. We schatten in dat we tussen de 350 en 400 mensen op bezoek hebben gehad. Het was zelfs zó druk dat we gedurende de dag niet aan eten toegekomen zijn. Op water en adrenaline dus én met heel veel plezier. Dit doen we graag een keer over!

Heel veel foto’s vind je op onze Facebookpagina.

PenM0027

PenM0005

utrecht0070

utrecht0118

utrecht0202

2 Comments

  1. Ik denk dat ik wel weet waarom het in Panningen zo rustig was. De handbalclub speelde dit weekend de derde wedstrijd van een best-of-three om het handbalkampioenschap van Nederland -- en wonnen die. Het halve dorp zat vast in Sittard op de tribune.

  2. Ahá! 🙂

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This