Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 16, 2014 in Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Mediawijsheid, Onderwijs, Social Media | 0 comments

Leuke gesprekken bij Ontmoet de Experts op de Mediawijsheidmarkt 2014 #mwmarkt

Leuke gesprekken bij Ontmoet de Experts op de Mediawijsheidmarkt 2014 #mwmarkt

Speeddaten? Daar had het gisteren bij de Ontmoet de Experts-sessies bij de Mediawijsheidmarkt wel wat weg van. Ik het genoegen binnen een uur met vijf leuke en gedreven vrouwelijke collega’s te praten over mediawijsheid en wat daarmee samenhangt. In de gesprekken met Esther Marioneaux, Eliane Groenendijk, Evelyn Verburgh, Anja Nutters en Carola Oldemaat ging het onder andere over onderwerpen als FabLab & FryskLab, samenwerking en projectfinanciering.

De rode draad in alle gesprekken was echter het ongebreidelde enthousiasme waarmee mijn gesprekspartners met hun werk bezig zijn. Dat maakte dat het een ontzettend groot genoegen was met hen over ons werk te praten. Ik hoop daarom dat zij er net zoveel aan gehad hebben als ik. Wat mij betreft volgend jaar weer!

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This