Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 14, 2014 in Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Innovatie, Mediawijsheid, Onderwijs | 0 comments

Presentatie educatief programma FryskLab Elements bij Kunstkade

Presentatie educatief programma FryskLab Elements bij Kunstkade

Het afgelopen jaar hebben we onder meer hard gewerkt aan het ontwikkelen van het onderwijsprogramma FryskLab Elements. Volgende maand voeren we hiermee twee pilots uit, waarna het in het nieuwe schooljaar beschikbaar komt. We bieden het onder meer aan via Schoolkade, het cultuureducatieprogramma van de Leeuwarder instelling Kunstkade. In de gemeente Leeuwarden nemen van 49 van de 50 scholen hieraan deel en kunnen putten uit de educatieve programma’s van culturele instellingen.

Vandaag konden alle aanbieders laten zien wat ze in petto hebben bij de Kunstkade-educatiemarkt in Bibliotheek Leeuwarden. Schooldirecties en leerkrachten waren de voornaamste bezoekers. Hun reacties op ons aanbod waren erg positief, dus we hopen dat veel scholen zich erop gaan inschrijven. Daarnaast was er ook een klas kinderen aanwezig. Dat zij gedurende de middag niet weg waren te slaan bij onze stand was natuurlijk prachtig. Op naar een mooi schooljaar 2014-2015 wat ons betreft!

kunstkadecoll

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This