Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 21, 2014 in Muziek | 0 comments

Een klarinet waar je hem niet verwacht [reprise 2]

Een klarinet waar je hem niet verwacht [reprise 2]

Schaamteloos speelplezier, dat vat voor mij het werk van Gleb Kanasevich samen. Hij verdient z’n brood met het uitvoeren van (eigentijds) klassieke muziek, maar heeft een groot zwak voor extreme metal. Die botviert hij in Youtubefilmpjes waarin zijn klarinetvaardigheden in een ander jasje gestoken worden. Zo ook in zijn meest recente upload, waarin hij aan de slag gaat met Slayer’s Angel of Death.

 

Eerder deed hij al leuke dingen met Meshuggah, maar daarin is hij niet de enige. Ik werd vandaag ook gewezen op het eigentijdse ensemble Hexnut dat met het unieke oeuvre bezig is. Beluister hier een volledige versie van Soul Burn:

 

 

Horen waarmee Kanasevich grotendeels bezig is? Sowieso een aanrader.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This