Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 7, 2014 in Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Innovatie, Social Media | 1 comment

Via Skype deelnemen aan Computers in Libraries (Washington DC) #cildc

Via Skype deelnemen aan Computers in Libraries (Washington DC) #cildc

Vanavond mocht ik het verhaal van FryskLab vertellen bij Computers in Libraries tijdens het programmaonderdeel Makerspace Info Blitz!. Helaas kon ik niet ter plaatse (Washington DC) zijn, maar het via Skype doen was een goede optie.

Dat leverde dus de vreemde gewaarwording op deel te nemen aan een conferentie, maar niet te zien hoe de zaal reageerde op het verhaal. Lang leve Twitter dus, want via dat kanaal kwam een aantal hele mooie reacties binnen (zie hieronder).

Het gegeven binnen 17 minuten een verhaal met een kop en staart te vertellen ging prima, met als resultaat dat de adrenaline nog een tijd lang door m’n lijf gierde. Bijzondere gebeurtenis, ik kan niet anders zeggen.

1 Comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Boek Makerspaces in Libraries uitgegeven! | Rafelranden - […] in Libraries. Wij werden hiervoor benaderd door Ellyssa Kroski. Zij kwam op mijn spoor door een Skype-presentatie vanuit de…
  2. Boek Makerspaces in Libraries verschenen! | Rafelranden - […] in Libraries. Wij werden hiervoor benaderd door Ellyssa Kroski. Zij kwam op mijn spoor door een Skype-presentatie vanuit de…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This