Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 12, 2014 in Bibliotheek, FabLab, FryskLab, Innovatie, Mediawijsheid, Onderwijs, Open Data, Open Source, Uitgelicht | 0 comments

Met FryskLab bij Kenniscirkel Mediawijsheid Probiblio

Met FryskLab bij Kenniscirkel Mediawijsheid Probiblio

Gisteren organiseerde Probiblio een Kenniscirkel Mediawijsheid waaraan we met FryskLab een bijdrage leverden. Naast een presentatie over het project brachten we ook de bus mee. De bezoekers (60-70 in totaal) brachten in groepjes een bezoek aan het lab en konden daar desgewenst ook aan de slag. Behalve wijzelf gaf ook Tjarko Roorda (Bibliolab Lelystad) een presentatie en was het middagdeel ingeruimd voor Google Glass.

We kregen meermaals het compliment dat het FryskLabverhaal (waarom doen we het, voor wie en met wie) ‘af’ is. Het spreekt voor zich dat dat erg leuk is om te horen. Het allerleukst blijft echter te zien dat collega’s  de vertaalslag naar hun eigen (werk)omgeving maken. Dat we ze daarbij straks kunnen ondersteunen met Fab the Library! maakt dat het mes ook nog eens aan twee kanten snijdt.

Complimenten overigens voor de organisator van de dag, Edo Postma. Alles was piekfijn in orde en ik had de indruk dat de deelnemers erg positief waren.

 

De dag in beeld gevat, met nog meer foto’s op onder andere de Facebookpagina van FryskLab:

collage

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This