Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 3, 2014 in Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Sociale muziekaanbevelingen via That One Song

Sociale muziekaanbevelingen via That One Song

Music Hack Day leverde weer een mooie sociale muziektoepassing op. Matthew Ogle en Hanah Donovan draaiden in 48 uur de webapp That One Song in elkaar. De app bouwt voort op de toepassing This Is My Jam, waarbij luisteraars kunnen aangeven waar ze op een bepaald moment naar luisteren. That One Song selecteert uit de updates het meest gedraaide nummer van een bepaalde artiest. Dat wat bij luisteraars het meest gedeeld (en dus het meest populair?) wordt is dus leidend. Om tracks te kunnen beluisteren wordt geput uit content in diensten als Youtube en Spotify.

This hack lets you enter a band name, and based on This Is My Jam’s data, it’ll suggest which song you should listen to. There’s even a ‘B-side’ feature for hipsters – a more obscure song by the artist that people have loved lots on the main site.

Een overzicht van alle hacks vind je hier.

Hieronder enkele screenshots.

That One Song 1

That One Song 2

That One Song 3

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This