Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 22, 2014 in Auteursrecht, Internet, Mediawijsheid, Muziek, Social Media, Web | 0 comments

De wegen van de auteursrechtindustrie blijven ondoorgrondelijk

De wegen van de auteursrechtindustrie blijven ondoorgrondelijk

In vredesnaam, wat is het beleid van rechthebbenden om onderstaande video wel op de computer, maar niet op een tablet of telefoon te kunnen bekijken? Voor degenen die dit blog mobiel lezen: het kan dus zijn dat je tegen een geblokkeerde video aanloopt:

Zowel op mijn Nexus 7 als Samsung Galaxy S3 kreeg ik echter de onderstaande verheugende mededeling. Daar is toch geen logische verklaring voor te vinden? Zeker als je wat mij betreft in ogenschouw neemt dat de video’s van dit drumtalentje niets anders dan een promotie van de gecoverde artiest, maar zeker ook van muziek maken in het algemeen zijn. Voor deze houding is volgens mij de term jezelf in de voet schieten uitgevonden.

Screenshot_2014-01-21-19-33-21

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This