Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 14, 2014 in TV, Uitgelicht | 0 comments

Genieten van The Royle Family

Genieten van The Royle Family

Vandaag plofte hij eindelijk op de deurmat: de dvd-box met het verzameld materiaal van de Britse comedyserie The Royle Family (1998-2000). Ik was al een tijdje op zoek naar eentje met Nederlandse ondertiteling (de VPRO zond hem hier uit), maar vond die nooit. Toen ik echter op een forum las dat de serie ook met Britse ondertiteling (er wordt namelijk veel slang gesproken) ook voor niet-Britten prima te volgen is bestelde ik hem voor een habbekrats bij Amazon. 

Na net de eerste drie afleveringen weer bekeken te hebben kan ik zeggen dat het nog steeds ijzersterk is. De wijze waarop de familie niets anders bespreekt dan lokale, maar vooral nietszeggende, feiten en voorvallen is geweldig. De immer aanstaande TV, waarnaar niemand écht kijkt, vormt de perfecte soundtrack voor de doelloze conversaties en aaneenrijging van (over hat algemeen onschuldige) beschimpingen over en weer.

Mocht je de serie niet kennen dan biedt Youtube meer dan genoeg materiaal, zoals de eerste aflevering van de reeks hieronder. Veel plezier!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This