Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 13, 2013 in Bibliotheek, FabLab, Onderwijs | 2 comments

Bestuurslid van Stichting FabLab Benelux

Bestuurslid van Stichting FabLab Benelux

Een tijdje geleden werd ik gepolst of ik interesse had in een bestuursfunctie bij Stichting FabLab Benelux. Daarover hoefde ik maar kort na te denken, want ik geloof in het fenomeen en draag graag bij aan het succes ervan.

Vanaf vandaag maak ik officieel deel uit van het bestuur van Stichting FabLab Benelux, waarbij ik de rol van secretaris ga vervullen. Zaken waaraan de stichting het komende jaar onder meer gaat werken zijn vergroting van de zichtbaarheid en het innemen van een stevige(r) positie binnen het onderwijs. Vanzelfsprekend zal mijn inbreng ook gaan over de relatie met bibliotheken.

Ik hoop dat we mooie resultaten gaan bereiken!

2 Comments

  1. Mooi man! Van harte!

  2. Dank je wel!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This