Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 10, 2013 in Wielrennen | 0 comments

Regenboog uit de Waddenzee

Regenboog uit de Waddenzee

Wat een geluk dat heerlijke weer dit weekend. Bij gebrek aan daglicht op doordeweekse werkdagen (dank u wel wintertijd..) zijn de weekenden namelijk de enige manier om er op een normale manier op uit te gaan. Nu was het vandaag al een prachtige dag met één en al wolkencontrast, maar de regenboog die vanuit de Waddenzee bij Nieuwebildtzijl omhoog kwam was een echte kers op de taart. Daar kon ook de forse regenbui kort na het kiekje helemaal niets veranderen.

Regenboog boven Waddenzee

Uitzicht op de Waddendijk vanaf de Nieuwebildtdijk.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This