Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 25, 2013 in Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Michael Jackson en Manowar gaan wonderbaarlijk goed samen

Michael Jackson en Manowar gaan wonderbaarlijk goed samen

Het werk van de Oostenrijkse mashupartiest DJ Schmolli volg ik al een tijdje, want behoort absoluut tot het betere werk uit het genre. Het samenbrengen van Michael Jackson en Manowar in het nummer Warriors Of The World Care About Us op zijn Youtubekanaal, is daarvan het meest recente voorbeeld.

 

Een extra presentje was daarbij de link naar de Facebookpagina van TheMashup.org. Daarop staat een aantal downloadlinks (eerst de pagina even leuk vinden) naar mashup compilatiealbums. Eén van de aangeboden albums is Rock ’n Mash (link naar tracks met artiest- en broninfo), met daarop Warriors Of The World Care About Us. Daarvan hieronder voor het gemak een playlist.

Afbeelding: yashima via Compfight cc

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This