Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 21, 2013 in Auteursrecht, Muziek | 0 comments

Deelcultuur: de mashupartiest gecoverd

Deelcultuur: de mashupartiest gecoverd

Dat anderen met jouw muziek iets nieuws creëren, dat moet toch één van de grootste beloningen zijn die een artiest ten deel valt? Tenminste, als de vernieuwing eer doet aan het origineel natuurlijk. Op Youtube wemelt het van de voorbeelden die zowel het goede als het slechte vertegenwoordigen.

Binnen het genre van de mashups behoort het Australische Wax Audio tot de positieve buitencategorie. Het feit dat zijn producties nu ook als te coveren materiaal worden gezien is daar het bewijs van. Prachtig hoe de deelcultuur op die manier vorm krijgt. Toch?

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Deelcultuur: de mashupartiest gecoverd II | Rafelranden - […] September 2103 blogde ik al eens over covers van mashups. Destijds betrof het vertolkingen van materiaal van Wax Audio. Zojuist stuitte…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This