Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 29, 2013 in Bibliotheek, Wielrennen | 1 comment

Dolomietenmarathon als trainingskamp bibliotheekcarrière

Dolomietenmarathon als trainingskamp bibliotheekcarrière

De zomer van 2009 was voor mij een tijd van zoeken naar nieuwe kansen en uitdagingen. Eén van de dingen die ik graag wilde veranderen was mijn werk. In mijn toenmalige baan was ik niet echt happy, dus was ik al een tijdje actief op zoek naar iets anders. Een vacature bij de bibliotheek in Leeuwarden was er eentje waarop ik al mijn zinnen had gezet.

Die focus nam ik begin juli, een week voorafgaand aan mijn sollicitatiegesprek, mee naar de Dolomieten. Daar nam ik deel aan de Dolomietenmarathon, een cyclosportieve tocht van 138 kilometer/4190 hoogtemeters over zeven Italiaanse cols. Omdat we daar met de wielervereniging een week voor de grote dag al vertoefden (en elke dag een stuk van het parcours verkenden) had ik ruim voldoende tijd om me daarbuiten, met de spreekwoordelijke beentjes omhoog, te verdiepen in een stapel paperassen die ik had meegenomen of ter plekke in een internetcafé uitprintte (nog steeds oneindige dank Richard de Vries!).

Met dezelfde focus als voor de marathon bereidde ik me zo voor op het sollicitatiegesprek. Zondag fietsen, maandag terug in Nederland (Groningen) en woensdag het gesprek in Leeuwarden. Het had niet beter kunnen passen.

Dit weekend vond ik online foto’s van mijn deelname die ik hier graag deel.

[nggallery id=41]

1 Comment

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This