Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 20, 2013 in Bibliotheek, Innovatie | 0 comments

Succesvolle presentatie FryskLab bij Cedin

Succesvolle presentatie FryskLab bij Cedin

Twee weken terug had ik een kennismakingsgesprek met de educatieve dienstverleningsorganisatie Cedin. Hierin informeerden onderwijsadviseur Anke Postma en ik elkaar over projecten en aanbod. Naar aanleiding hiervan werden we uitgenodigd om vandaag bij de afsluitende bijeenkomst van het Netwerk Excellent Ondernemen/Duurzame Watertechnologie een presentatie over FryskLab te geven.

De aan het netwerk deelnemende partijen Wetsus en techniekcoördinatoren en directeuren van een select aantal Friese basisscholen reageerden erg enthousiast op ons aanbod. Men vond het project innovatief en zag kansen voor een brede inzetbaarheid op school. De aanwezigheid van FryskLab-partner Tobias Strating, die ter plaatse de 3D printer aan het werk zette, droeg daar absoluut aan bij. Inmiddels hebben we een tweetal andere verzoeken van Cedin op zak om ons te komen presenteren voor het onderwijs en het bedrijfsleven en daarmee zijn we erg content.

[nggallery id=34]

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This