Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 24, 2013 in Muziek | 0 comments

Online gitaarlessen van David Brent

Online gitaarlessen van David Brent

Ricky Gervais heeft het The Office-personage David Brent nieuw leven ingeblazen op Youtube. De meest narcistische, ontstellend tenenkrommende en bovenal kansloze papiermanager uit Slough geeft daar gitaarlessen. Of zoals Brent het zelf verwoordt:

I’m not going to teach you… YOU’RE going to teach you

De eerste aflevering Life on Road is inmiddels verschenen (zie onder) en wordt gevolgd door meer. Alle tracks die Brentmeister General speelt kwamen eerder voor in The Office. Dat betekent dus ongetwijfeld Free Love Freeway en waarschijnlijk ook het rampzalige If You Don’t Know Me By Now? Ik heb me in ieder geval geabonneerd op Gervais’ Youtubekanaal, want ben benieuwd!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This