Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 15, 2013 in Design, Wielrennen | 0 comments

Mijn nieuwe tas is van oude gymtoestellen gemaakt

Mijn nieuwe tas is van oude gymtoestellen gemaakt

Kortgeleden kwam ik via Recyclart op het spoor van Daniel Feldkamp en zijn bedrijfje Freistil. Eén van de dingen die hij doet is het vervaardigen van tassen. Daarbij maakt hij gebruik van uitgerangeerde gymtoestellen die dienen als bronmateriaal.

Op school zag ik deze apparaten (de bok, het paard, je weet wel) destijds echt als martelwerktuigen, dus het verknippen en verzagen ervan doet me werkelijk deugd. En als hij er ook nog eens waanzinnig mooie handgemaakte items van maakt, sommige daarvan speciaal gericht op fietsers, ben ik verkocht. Ik mailde hem daarom drie weken geleden met de vraag of ik zo’n tas kon kopen en vandaag werd ie al bezorgd, precies zoals ik hem wilde (met hengsel en twee compartimenten).

Volgens Daniel ben ik zijn eerste internationale klant, wat leuk is, maar ik weet zeker dat er meer kopers zullen volgen. Want zo’n duurzaam en creatief concept verdient toch navolging? Recycling krijgt ineens een veel bredere betekenis!

[nggallery id=30]

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This