Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 25, 2013 in Mediawijsheid | 0 comments

Vissen zonder het haakje te verstoppen

Vissen zonder het haakje te verstoppen

Phishing? Doe dan tenminste een beetje je best visser, want nu onderschat je me een beetje. Ik bedoel, over de spatie tussen Rabo en Bank hoor je me niet, maar perlarestaurant.com?

Zojuist in m’n mail:

Geachte klant,

De RABO BANK is op dit moment bezig met technische werkzaamheden op de afdeling internet bankieren.Deze afdeling is bezig met het installeren van een nieuwe software voor u internetbankieren. Met deze dienst willen wij van de RABO BANK het internetbankieren voor u spamvrij maken en ook extra beveiligen zoals tegen internetfraude. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken adviseren wij u om onderstaande link aan te klikken en de gevraagde informatie in te vullen.

Gebruikt u onderstaande link:
http://perlarestaurant.com/images/stories/rabs/inlogibanupdate.html

Na het invullen van de gevraagde informative word u internetbankieren automatisch geupdate met de nieuwe software. Wanneer u dit eenmaal heeft gedaan word u telefonisch benaderd door een van de medewerkers van de RABO BANK afdeling internetbankieren om de software volledig te installeren. Vergeet niet dat RABO BANK waarde hecht aan uw veiligheid en bescherming. Hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.

Met vriendelijke groet,

RABO bank, afdeling Internet Bankieren

©2013 RABO BANK NL.alle rechten.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This