Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 8, 2013 in Muziek | 0 comments

Slayer zoals je het nog niet eerder hoorde

Slayer zoals je het nog niet eerder hoorde

Magnifiek! Michael Hedges goes thrash met een Zappaeske ironie? Welke omschrijving je er ook geeft, deze bewerking van Slayer-klassieker  Seasons in the Abyss door akoestisch gitarist Sam Westphalen is een must-see voor Slayer-fans, maar zeker ook iedereen die het origineel niet kent. Werkelijk elke millimeter van zijn akoestische gitaar wordt gebruikt om écht mee te musiceren. Wat een vondst zo op een maandagavond. Kijk ook zeker op zijn Youtubekanaal voor onder meer juweeltjes van Kiss, Michael Jackson en de Spice Girls.

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This