Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 27, 2013 in Bibliotheek, Innovatie | 0 comments

Met FryskLab aan het business model canvassen

Met FryskLab aan het business model canvassen

Gisteren togen we met een aantal in- en externe collega’s richting Utrecht om daar bij Rotslab te werken aan business model canvassen voor FryskLab. Tevens brachten we een bezoek aan het lokale FabLab ProtoSpace. Een erg geslaagde dag, al zeg ik het zelf. Allereerst omdat we bevestiging kregen op de juiste weg te zijn, maar nog meer omdat we onze plannen goed konden aanscherpen en nieuwe inzichten kregen. Wat zou bijvoorbeeld het expertisevlak van FryskLab kunnen worden, hoe krijgt dat invulling en wie zijn daarvoor nodig? Genoeg voeding om verder mee te gaan!

[nggallery id=22]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This