Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 27, 2013 in Bibliotheek, Technologie | 0 comments

FryskLab: de workshops in beeld gevat

FryskLab: de workshops in beeld gevat

Onderstaande foto verbeeldt schitterend het plezier waarmee vandaag leerlingen uit groep 8 (Dr. Algraschool, Leeuwarden) bij Bibliotheekservice Fryslân speelden met technologie in het kader van het kennisdagdeel over FryskLab. Er werden workshops Makey Makey, Scratch, Little Bits en Drawdio aangeboden en tevens werd er gesoldeerd. Hackerspace Frack speelde een grote rol in de begeleiding daarvan, evenals collega’s Aan Kootstra en Jan H. De kids begonnen de dag met een tekensessie waarin ze werden uitgedaagd hun ultieme labbus te bedenken. Er zijn van de dag veel meer foto’s gemaakt (dank je wel Gerben Ydema) die onder andere op de site van FryskLab te zien zijn. We zijn daarnaast nu ook te volgen op Twitter en Facebook.

kd19

Aan de slag met Makey Makey en een banaan?

kd18

Little Bits was ontzettend populair vandaag.

kd16

Drawdio: schrijven en geluid gaan hand in hand.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This