Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 17, 2013 in Internet, Muziek | 0 comments

Jorn: gedwongen zoeken in muziekkrochten

Jorn: gedwongen zoeken in muziekkrochten

Ik ben de laatste tijd nogal in de ban van Jorn Lande. Deze geweldige Noorse rockzanger kende ik al van zijn werk met Ark, maar sinds enkele weken ben ik ook wat verder in zijn solo-oeuvre gedoken. Vooral het album The Duke (2006) vind ik geweldig en dat bracht me er gisteren toe op Youtube (via de app Musictube) op zoek te gaan naar liveopnames van dat materiaal. Ik stuitte daarbij op een concert in Atlanta uit 2006 dat ook uitgebracht blijkt als dvd en cd, Live In America. Vanzelfsprekend ging ik daarop gelijk op zoek naar een streaming versie daarvan, maar geen van mijn muziekdiensten (premiumversies van Spotify, Grooveshark, Deezer en Rdio) bood het aan, de iTunes Music Store evenmin. Raar toch? Tja, dan maar andere kanalen aanboren. Gemiste kans voor de muziekbizz weer, maar het album komt nu vanaf deze link binnen. Hieronder de dvd die ik vond op Youtube:

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This