Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 15, 2013 in Bibliotheek, Innovatie | 0 comments

(Marktplaats) Vrije Informatieprofessionals: een kwestie van gewoon dóen

(Marktplaats) Vrije Informatieprofessionals: een kwestie van gewoon dóen

Aan het credo practice what you preach hebben we ons met het opzetten van Vrije Informatieprofessionals goed kunnen optrekken. Edwin’s artikel Wie doet mee aan de marktplaats voor vrije informatieprofessionals? kon rekenen op een aantal leuke reacties, waarop we handen maar uit de mouwen staken. Met een beetje kennis van WordPress en géén kennis van Buddypress konden we binnen twee dagen de site en de Marktplaats opzetten. We zijn benieuwd naar de reacties en natuurlijk het meest naar de werking van de Marktplaats. Daarom nodigen we iedereen van harte uit daarvan lid te worden. Mocht het niets worden, geen probleem. We hebben in ieder geval plezier gehad in het opzetten ervan (en alvast weer iets geleerd). De grootste winst zou echter zijn als we iets hebben kunnen meegeven van het gewoon dóen. Echt, dat kunnen we iedereen aanraden.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Een digitalo, wat is dat eigenlijk? | Rafelranden - [...] Wat voornoemde projecten bindt is een zeker grassrootselement en het denken en doen zonder obstakels. Daarnaasthuldigen ze allen de…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This