Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 29, 2013 in Bibliotheek, Innovatie, Mediawijsheid, Open Access, Open Data, Open Source | 0 comments

Kennisdagdeel FryskLab: het bibliotheekwerk getransformeerd #FabLab #bibliotheek

Kennisdagdeel FryskLab: het bibliotheekwerk getransformeerd #FabLab #bibliotheek

Op woensdag 27 februari organiseert Bibliotheekservice Fryslân een kennisdagdeel over het project FryskLab, een mobiel biblioFabLab. Hieronder de uitnodiging daarvan. Iedereen die is geïnteresseerd in een nieuwe invulling van het bibliotheekwerk is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Voor de achterliggende gedachte verwijs ik graag naar dit artikel op 1825Dagen. Klik hier om je direct aan te melden (beperkt aantal plaatsen). Voor het programma zie hier (pdf).

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. 3D Onderwijsinnovatie Impuls event bij Innovatiehuis Lauwersdelta | Rafelranden - […] Impuls event dat daar georganiseerd werd. Qua vorm had het veel gelijkenissen met ons kennisdagdeel afgelopen februari: de kids…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This