Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 24, 2012 in Design, Social Media | 0 comments

Een knallend uiteinde gewenst!

Een knallend uiteinde gewenst!

Enkele weken geleden droeg ik voor het eerst bij aan een Kickstarterproject: The ACME Corporation. Hierdoor mag ik mij verheugen op een gigantisch affiche met daarop alle explosieven en andere hulpmiddelen waarmee Wile E. Coyote trachtte Road Runner te pakken te krijgen. Omdat deze echter pas in januari geleverd worden (het project eindigt vandaag) heeft Rob Loukotka, verantwoordelijk voor dit initiatief, e-cards beschikbaar gesteld voor iedereen met interesse in The Acme Corporation. Bij deze!

ACME_ECard

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This