Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 3, 2012 in Internet, Muziek, Web | 0 comments

Waardevolle toevoeging aan Spotify Chrome Extension

Waardevolle toevoeging aan Spotify Chrome Extension

Een Chrome-app die ik al een tijd lang elke keer z’n waarde bewijst in de Spotify Chrome Extension. Een klein jaar geleden wijdde ik er al een blogpost aan, maar nu is een nieuwe wel op z’n plaats. Niet dat er aan het wezen iets veranderd is, maar omdat er wat mij betreft een flinke verbetering in de functionaliteit bijgekomen is: de app verwijst nu niet in eerste instantie naar de Spotify-applicatie, maar naar een webomgeving. Van daaruit is Spotify te besturen, maar de applicatie moet daarvoor wel actief zijn. De webapplicatie biedt tevens de mogelijkheid andere albums van dezelfde artiest te beluisteren en biedt alternatieven in de vorm van gerelateerde artiesten. En, niet onbelangrijk, de interface is mooi clean, waardoor ik de app zeker nóg meer dan voorheen ga gebruiken.

[nggallery id=14]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This