Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 3, 2012 in Internet, Netneutraliteit, Open Access | 0 comments

Google mengt zich in strijd om netneutraliteit met #freeandopen

Vandaag zijn binnen de International Telecommunication Union (ITU) besprekingen over mogelijke regulering van het internet begonnen. Verschillende digitale burgerrechtenorganisaties besteedden hier al aandacht aan, maar nu heeft ook Google zich in de strijd gemengd. Met een nieuwe Take Action en de hashtag #freeandopen vraagt zij internetgebruikers om aandacht en een stem tégen afspraken achter gesloten deuren (want dat is bij ITU de werkwijze). Laat je dus hier horen!

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This