Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 26, 2012 in Privacy, Social Media | 0 comments

Facebookupdates met een vingerafdruk..

Toen ik enkele maanden terug in Amerika door de douane moest werden er vingerafdrukken afgenomen. Verplicht, want bij weigering werd de toegang tot het land ontzegd. Het maken van een foto behoorde ook tot het arsenaal, maar voelde op de één of andere manier minder intimiderend.

De flair waarmee het Ushuaia Beach Hotel op Ibiza daarom ook pocht met de mogelijkheid te kunnen betalen en Facebookupdates te posten met een vingerafdruk stuit me daarom ook tegen de borst. Voor mij is het typisch een staaltje van “technisch mogelijk, maar daarom hoef je het nog niet te realiseren“. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

bron

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This