Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 21, 2012 in Auteursrecht, Innovatie, Muziek | 1 comment

Muziek en auteursrecht #dagvdm12

Muziek en auteursrecht #dagvdm12

Vandaag was ik te gast bij de NHL waar de Dag van de Mediatheek georganiseerd werd. Ik was gevraagd een workshop te verzorgen over muziek en auteursrecht. Hieronder de presentatie die ik daarvoor gebruikte. Het was overigens een erg leuke en informatieve dag, met onder meer bijdragen uit de advocatuur en van Creative Commons/Kennisland. Het afsluitende debat met studenten tegen docenten kwam niet helemaal uit de verf, maar toonde wel aan dat auteursrecht een thema is dat uiteenlopende gevoelens oproept. Volgend jaar weer?

1 Comment

  1. Wat mij betreft zeker volgend jaar weer. Vond het een geslaagde dag.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This