Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 13, 2012 in Bibliotheek, Mediawijsheid, Social Media, Technologie | 0 comments

Presentatie workshop ‘Digitale bibliotheek en iPad’

Presentatie workshop ‘Digitale bibliotheek en iPad’

Op verzoek van Bibliotheken Noordoost-Fryslân werd Bibliotheekservice Fryslân benaderd om medewerkers uit dat cluster te informeren over twee onderwerpen. De eerste betrof een voorlichting over wat ons te wachten staat inzake de landelijke digitale bibliotheek (WaaS, NBC etc.). De tweede betrof de inzet van de iPad, zowel voor eigen gebruik als binnen contacten met de bibliotheekgebruiker. Mijn collega Hilly van der Molen had wat betreft dit tweede onderdeel al een voorlichting verzorgd over ‘de knoppen’ van de iPad, zodat ik wat meer de diepte in kon gaan. Hieronder de presentatie die als uitgangspunt diende.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This