Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 4, 2012 in Muziek | 0 comments

Frank Zappa – Pygmy Twylyte

Volgens collega Johan Stapel (@bibliohan) zou het een plaats in de Fryske top 100 verdienen, maar Pygmy Twylyte is toch echt een nummer van Frank Zappa. En wat voor één! Het staat op de albums Roxy & Elsewhere en You can’t Do That On Stage Anymore Vol.2: The Helsinki Concert. Een videoregistratie ervan staat op de DVD A Token Of His Extreme. Deze periode uit Zappa’s oeuvre is mijn favoriete, want de muziek van het hoogste niveau zonder in te boeten aan spelplezier en ontzettend veel humor. Verplichte kost voor Johan dus, want die doet momenteel aan een Zappa-dieet. Dat is immers goed voor de geestelijke gezondheid. Ook behoefte? Hieronder de twee voornoemde albums.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This